PFA’s prestigebyggeri i Nordhavn fuldt udlejet to år før tid

Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) har netop underskrevet en lejeaftale om PFA’s nye kontorhus ’Spidsen’ i Nordhavn. De flytter ind i 2023 sammen med advokatvirksomheden Bech-Bruun i PFA’s kommende prestigebyggeri, som nu fuldt udlejet to år, før det står færdigt.

Med 360 graders havudsigt, en stor frodig vinterhave i husets atrium og en metrostation tæt på får medarbejderne i PFA’s kommende kontorhus Spidsen gode forhold. 

Kontorhuset, tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Cobe, er færdigbygget i 2023 og klar til at åbne dørene for medarbejderne fra Danmarks ledende energiinfrastrukturvirksomhed, Copenhagen Infratructure Partner. 

Det gør de samtidig med advokatvirksomheden Bech-Bruun, som allerede i 2019 underskrev en lejeaftale med PFA.

”Vi er i PFA utrolig stolte af, at endnu en prominent lejer har valgt at flytte deres virksomhed til NordØ. Det er ret unikt, at vi kan melde næsten udsolgt to år før indflytning på et projekt på mere end 55.000 m2. Ud over Spidsen har vi i PFA også bygget et andet kontorhus og 115 lejligheder på Nordø, og her har vi blot 4.000 m2 kontorer og ca. 50 lejligheder tilbage. Det er gået over alt forventning. Kæmpe tak til de involverede som har skabt et produkt, der har været stor efterspørgsel efter,” siger Mikael Fogemann, chef for Danske Ejendomme i PFA.

Kontorhuset Spidsen kan rumme op mod 1000 medarbejdere og ligger for enden af Nordø i Københavns Nordhavn, og der har fra PFA’s side været fokus på kvalitet, bæredygtighed, service og faciliteter til ejendommens lejere.

Nye lejere ser frem til at flytte ind

Copenhagen Infrastructure Partners blev etableret i 2012 og er i dag en førende infrastrukturvirksomhed inden for vedvarende energi med mere end 200 medarbejdere og kontorer i København, New York, London, Hamborg, Utrecht and Tokyo.

”I CIP er vi bevidste om vores danske rødder og placering som samlingspunkt for en række dygtige virksomheder med fokus på vedvarende energi. Vores vision er at bidrage til den grønne omstilling både i Danmark og globalt. Vi har indgået den nye lejeaftale for at kunne vokse også i København og samle flere virksomheder i vores netværk i og omkring vores nye kontor og yderligere styrke samarbejdet” udtaler Stig Pastwa på vegne af CIP.

Advokatvirksomheden Bech-Bruun flytter også ind i 2023 og vil stå parat med sine 500 medarbejdere til at servicere og rådgive dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder fra sin nye lokalitet.

”Vores stigende fokus på bæredygtighed og ansvarligt forbrug har været afgørende i valget af vores kommende domicil, og vi glæder os meget til at flytte ind på NordØ. Og så glæder det os at skulle bo dør om dør med en virksomhed som CIP, som vi kender rigtig godt og har et stort værdifællesskab med. Det vil helt sikkert bidrage til at styrke fællesskabet i det nye domicil på NordØ, når vi rykker ind i 2023,” siger Steen Rode, der er Chief Executive Partner i Bech-Bruun.

Om Spidsen

 

God plads og historisk beliggenhed

Spidsen er på 26.000 etagekvadratmetre og har plads til op mod 1000 medarbejdere. Kontorhuset kommer til at ligge for enden af det, der sin tid hed Redmolen, som nu er omdøbt til Nordø.

 

Større end Rundetårn

I hjertet af Spidsen finder man ‘Vinterhaven’. Et cylinderformet atrium i 14 etagers højde, der med hele 35 meter i diameter kan rumme Rundetårn. Vinterhaven bliver en frodig og grøn oase, der kan bruges til uformelle møder, foredrag, events og receptioner.

 

Metro lige til døren

Spidsen ligger blot 4 ½ minutters gang fra metrostation Nordhavn, og herfra kan man f.eks. komme til Kgs. Nytorv på blot 3 minutter.

 

Vand hvor end du vender blikket

360 graders udsigt med vand på 3 sider.

 

Læs mere: nordoe.dk 

Kontakt

Senior presserådgiver Rasmus Bjørn, 4172 9077, rbj@pfa.dk