PFA Brug Livet Fonden kårer Årets Hjertesager for 10. gang

Ildsjæle, der hjælper andre til at bruge livet, fortjener støtte og anerkendelse. Derfor kårer PFA Brug Livet Fonden hvert år Årets Hjertesager og giver en økonomisk håndsrækning til det vigtige arbejde. Er du en ildsjæl, eller kender du en? Så er det nu, du skal indstille din sag.

PFA Brug Livet Fonden kårer hjertesager for 10. gang. Nu er fonden er åben for nye indstillinger fra den 1. oktober kl. 10 til den 22. november kl. 10. Alle sager, der arbejder for at hjælpe andre, kan blive indstillet.

”Vi ønsker at støtte op om nogle af de mindre sager, som gør en stor forskel, men som ofte ikke er særligt synlige i det store billede. Derfor kårer vi igen i år Årets Hjertesager, og det er PFA Brug Livet Fondens fineste opgave at give et økonomisk skulderklap og skabe opmærksomhed om nogle af de ildsjæle, der dedikerer deres tid på at hjælpe andre,” siger Group CEO i PFA og medlem af fondens bestyrelse Allan Polack.

Sådan kåres Årets Hjertesager

  1. Indstil din hjertesag på pfabruglivetfonden.dk senest den 22. november.
  2. Fra den 18. - 28. november kan alle være med til at stemme på deres favoritsager på fondens website
  3. Når afstemningen er slut, kårer fondens bestyrelse Årets Hjertesager blandt alle sager. I vurderingen tages der højde for antal stemmer, sagens karakter, størrelse og geografiske forhold.

Fakta om fonden

  • PFA Brug Livet Fonden har til formål at støtte sager, der hjælper andre til at bruge livet.
  • Siden 2009 har fonden støttet en lang række velgørende formål – vi kalder dem hjertesager.
  • Sidste år blev For Lige Vilkår, Klub Venner, SMILcamp, Børnetelefonen og Børn, Unge & Sorg kåret til Årets Hjertesager og modtog tilsammen 175.000 kr.
  • Følg kåringen på facebook.com/pfabruglivetfonden, hvor vi offentliggør vinderne i uge 50.